Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

CEYHAN BELEDİYESİ’NİN YARDIM TIRI ELAZIĞ’A VE MALATYA’YA ULAŞTI

CEYHAN BELEDİYESİ’NİN YARDIM TIRI ELAZIĞ’A VE MALATYA’YA ULAŞTI

CEYHAN BELEDİYESİ’NİN YARDIM TIRI ELAZIĞ’A VE MALATYA’YA ULAŞTI

CEYHAN BELEDIYESI’NIN YARDIM TIRI ELAZIG’A VE MALATYA’YA ULASTI

 

Merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6.8 büyüklügündeki depremin ardindan Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar tarafindan bölgedeki vatandaslara destek olmak amaciyla sosyal medyada duyurulan kampanya kapsaminda toplanan yardim kolileri Elazigli ve Malatyali depremzedelere ulastirildi.

 

Ceyhan Belediyesi’nin içinde erzak kolisi, çocuk kiyafetleri ve botu, ayakkabi, battaniye, yorgan, çocuk bezi, bebek kiyafetleri, kadin iç giyim, erkek iç giyim, atki, bere, sivi sabun, sampuan, deterjan, islak mendil, temizlik malzemeleri, kuru bakliyat ve kahvaltiliklardan olusan yardim tiri Elazig’a ve Malatya’ya ulasti.  Tirda yer alan yardim malzemelerinin önemli bir bölümünü Ceyhan’da yasayan vatandaslarin duyarliligi, paylasma ve dayanisma ruhu olusturdu.

 

Vatandaslar, bölgedeki depremzedelere yardim eli uzatmak için temin ettikleri malzemeleri Ceyhan Belediyesi Hayir Çarsisi’na ulastirdi. Hem hazirladigi erzak kolilerini hem de vatandaslardan gelen yardimlari bir araya getiren Ceyhan Belediyesi, depremzedelerin yiyecek ve isinma ihtiyaçlarina yardim eli uzatti.

 

Ceyhanlilar Yardim Kolilerine Sevgi Mesajlarini Da Ekledi

 

Depremzedelere gönderdikleri yardim kolilerine iyi dilek temennilerini içeren mesajlarini eklemeyi de ihmal etmeyen Ceyhan halki toplumsal olaylara duyarliligini bir kez daha gösterdi.  Ceyhanli vatandaslar kolilere geçmis olsun dileklerini ve destek içeren mesajlarini yazdiklari küçük not kâgitlari da eklediler.



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli